0598-612720         Zuiderstraat 23, Muntendam

Onzekere tijden

Het zijn op dit moment onzekere tijden waarin we ons bevinden. Het coronavirus houdt iedereen in de ban en de genomen maatregelen door de overheid hebben impact op iedereen. Ondanks de aangekondigde versoepeling van de maatregelen is er nog geen licht aan het einde van de tunnel te zien en moeten we zeer alert blijven.

Zoals reeds bekend zal de competitie helaas niet worden uitgespeeld. Door de aangekondigde versoepeling van de genomen maatregelen is het voor de jeugd t/m 18 jaar weer mogelijk om de trainingen te hervatten onder scherpe voorwaarden, waar iedereen zich aan dient te houden. Gezondheid en veiligheid gaat boven alles. Er volgt binnenkort nadere berichtgeving hoe we dit verder gaan invullen. 

VV Muntendam zal behoorlijk worden geraakt door de genomen maatregelen. Voornamelijk op het financiële vlak zal dit de nodige consequenties met zich meebrengen. Wij zullen dan ook de komende tijd voor een grote uitdaging komen te staan en geduld en solidariteit moeten betrachten. 

Echter staat dit niet in verhouding tot het aantal slachtoffers dat het coronavirus heeft gemaakt. Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers en wij wensen de nabestaanden heel veel kracht bij het verwerken van dit verdriet. 

Wij willen hierbij dan ook iedereen heel veel gezondheid en wijsheid toewensen en hopelijk tot het nieuwe seizoen. 

Jenne Koenes
Voorzitter VV Muntendam

Namens het bestuur VV Muntendam

Onzekere tijden
Schuiven naar boven